Ingredience:

  • Tiger bulka (B799).......................... 70g
  • Losos plátky................................. 30g
  • Špenát......................................... 10g
  • Risso restaurant (01056)................  8g
  • Eidam plátky (07050).................... 15g
  • Rajčata (07043)............................ 30g
  • ​RD medovo-hořčicový (05015)........  8g

Postup přípravy:

Tiger bulku nechte rozmrazit a pečte 4-8 minut při 200-210°C. Pečivo nechte vychladnout a poté ho v polovině rozřízněte. Filet z lososa nakrájejte, okořeňte pepřem a mořskou solí. Lososa poté ugrilujte nebo upečte.
Pečivo naplňte grilovaným lososem, plátky rajčat, špenátem a nakonec plátkem sýra. Dochuťte medovo-hořcicovým dressingem. Celý buger vložte na 20 sekund do trouby, aby byl krásně prohřátý a křupavý. Tiger burger s lososem můžete nakonec dozdobit řeřichou.

Tip: Burger propíchněte špejlí, tím zajistíte, že vrchní část bulky bude držet na svém místě.

Copyright © 2018 Vandemoortele Česká republika, o.z.
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Další informaceBeru na vědomí