Focaccina sendvič s vepřovou pečení a jemným křenovým krémem

Ingredience:xL59C_49024_Focaccia_Schweinebraten_Meerrettichcreme.jpg

  • Focaccina tradizionale................... 80g                                                  
  • Vepřová pečeně, plátky ................. 40g
  • Listový salát dubáček..................... 10g
  • Křenová pomazánka........................20g
  • Kyselé okurky................................ 15g

Postup přípravy:

Focaccinu nechte cca 30 minut při pokojové teplotě rozmrazit. Pečte cca 3 minuty při teplotě 200-210°C. Salát opláchněte a osušte. Spodní polovinu focaccini natřete křenovou pomazánkou, obložte salátem a plátky pečeně. Okurky rozkrájejte podélně na plátky a rozložte na pečeni. Přiklopte horní polovinou.

Tip: Pro zvýraznění křenové chuti posypte naplněnou focaccinu strouhaným křenem (cca 5g).