Ciabatta s ovocem a hovězí šunkou

350x350L76C_49043_Ciabatta_Melone_Schinken.jpg
Ingredience:

  • Rustikální ciabatta (49040)............ 100g
  • Arla Natural Cream Cheese (44760) 30g
  • Olivový olej.................................... 3g
  • Med, tekutý..................................  8g
  • Horčice, zrnitá............................... 3g
  • Listový salát (44730)...................... 5g
  • Hovězí šunka............................... 30g
  • Medový meloun........................... 40g
  • Parmazán, nakrájený na hoblinky.... 3g
  • Pepř.......................................... 0,5g

Postup přípravy:

Ciabattu nechte cca 10-15 minut při pokojové teplotě rozmrazit. Potom pečte 4-5 minut při teplotě 200-210°C. Arlu, olivový olej, med, hořčici a pepř promíchejte a rozdělte na vychladlou dolní polovinu ciabatty. Obložte salátem, hovězí šunkou a nakrájeným melounem a posypte parmazánem. Přikryjte horní polovinou ciabatty.