Ciabatta s italským salámem a pestem

Ingredience:350x350L76C_49043_Ciabatta_ital_Salami_Pestocreme.jpg

  • Rustikální ciabatta (49040)............ 100g
  • Pesto alla genovese........................ 8g
  • Arla Natural Cream Cheese (44760) 40g
  • Rajčata (44729)............................. 55g
  • Italský salám................................ 30g
  • Citronová šťáva............................  1g
  • ​Pepř, hrubě mletý........................ 0,5g
  • ​Lístky bazalky, tenké proužky.........  1g

Postup přípravy:

Ciabattu nechte cca 10-15 minut při pokojové teplotě rozmrazit. Potom pečte 4-5 minut při teplotě 200-210°C.Pesto, Arlu, citrónovou šťávu a pepř promíchejte. Spodní polovinu ciabatty potřete po vychladnutí vytvořenou směsí a obložte plátky rajčat, bazalkou a salámem. Přikryjte horní polovinou ciabatty.