Plněný donut

Ingredience:

Postup přípravy:

Donuty necháme rozmrazit (10 minut), povrch potřeme silnější vrstvou švestkových povidel, ozdobíme šlehačkou a jemně nastrouhanou čokoládou.

Tip: Další možnosti zdobení čokoládou:

Party Donut

Ingredience:

Postup přípravy:

Sugga Doonys necháme rozmrznout (cca. 30 min. při pokojové teplote) a rozdělíme nožem na dvě půlky. Pomocí sáčku s hladkou trubičkou naplníme spodní část kaltkrémem (1l vody 400g kaltkrému). Vrchní částí přiklopíme naplněný Doonys a na vrchu dozdobíme očička a pusinku a přesypeme cukrovým máčkem. 

Copyright © 2018 Vandemoortele Česká republika, o.z.
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Další informaceBeru na vědomí